• Hem
  • Brickebacken oc...
Övrigt

Brickebacken och norr behöver bad!  

 

Pressmeddelande

Det behövs ett bad både i Brickebacken och på norr, menar Vänsterpartiet som kommer att driva frågorna i valet.

 -Självklart måste vi satsa på bad i Brickebacken. Det skulle vara riktigt illa för Brickebacken och de som bor i närheten om badet skulle stängas ner. Ett helt nytt bad är vårt förstahandsalternativ, säger Murad Artin oppositionsråd (V).

-Där bor många barnfamiljer, studenter, pensionärer och helt vanliga människor som kan och vill använda badet för simträning, motion eller lek. Det ligger ju också nära andra områden vars invånare kan använda badet, exempelvis Brickeberg, Norra Bro, Adolfsberg, Almby, Tybble, Ormesta, Näsby osv men också landsbygd söderut, säger Murad Artin.

Vänsterpartiet har sedan tidigare drivit att det behövs ett utomhusbad på norr samt velat göra om Vivallabadet till inomhusbad. Det har landat i att Vänsterpartiet beslutat att driva frågan om ett bad på norr i valrörelsen.

-Ett bad exempelvis på Norr eller på Holmen skulle kunna täcka upp det behov som vi sett både i Vivalla och på Norr och alla områden där i närheten. Badhus är viktiga både för simkunnigheten och som allmänna idrottsanläggningar för både lek och träning och dit människor i alla åldrar kan gå, säger Murad Artin (V).

 

Kopiera länk