• Hem
  • Murad Artin (V)...
Övrigt

Murad Artin (V) firas efter 24 år

 

För några år sedan tyckte Vänsterpartiet och Murad Artin (V) att 24-årsgåvorna i Örebro kommun borde vara mer användbara. De föreslog att det förutom klocka, medalj osv skulle gå att välja en cykel som gåva. Förslaget fick gehör och det tackar nu Murad Artin (V) extra för.

För några år sedan tyckte Vänsterpartiet och Murad Artin (V) att 24-årsgåvorna i Örebro kommun borde vara mer användbara. De föreslog att det förutom klocka, medalj osv skulle gå att välja en cykel som gåva. Förslaget fick gehör och det tackar nu Murad Artin (V) extra för.

Alla som jobbat eller varit politiskt verksamma i Örebro kommun i 24 år brukar uppmärksammas med en ceremoni och en gåva. Murad Artin är en av dem som uppmärksammades i år och nu har han fått sin gåva, en röd treväxlad cykel.

-Förslaget från början var att cykeln skulle vara i guld men det visade sig vara lite svårt. Jag valde en röd och det är jag ju väldigt nöjd med. Cykeln jag fick heter dessutom ideal och det passar ju mig perfekt, skrattar Murad Artin (V).

Murad Artins första uppdrag var som ersättare i socialnämnden 1989. För Vänsterpartiet såklart.

-Då hade jag bara bott i Sverige i fyra år. Jag var inte ens svensk medborgare. Sen dessa har mycket hänt. Jag är förvånad själv över vad fort tiden går.

 

Kopiera länk