• Hem
  • Jobba med oss! ...
Jobb

Jobba med oss! Vänsterpartiet söker valorganisatör

Vänsterpartiet Örebro söker en valorganisatör

Vill du vara med och bidra till att Vänsterpartiet går framåt i valet 2022? Vi söker nu en valorganisatör som ska hjälpa oss i valarbetet. Vi förutsätter att du delar Vänsterpartiets värderingar som har sin grund i socialistiska och feministiska idétraditioner.

Arbetsuppgifter
Syftet med din anställning är att nå ut med vår politik, att organisera valarbetet och planera olika aktioner. Du ska också vara en del i att engagera och aktivera medlemmar och förtroendevalda i valrörelsen.

I arbetet ingår att ta fram material, planera utbildningar, ta fram valanalys, hantera hemsida och sociala medier och vissa administrativa uppgifter. Du kommer att jobba självständigt, och samtidigt ha ett nära samarbeta med politiska sekreterare, partiföreningens styrelse och kommunalråd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har vana att organisera, och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du förväntas kunna arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga, vara van att ta egna initiativ och vara ansvarskännande. Du är social och har lätt för att ta kontakt med andra människor.  Du har kännedom om Vänsterpartiets politik och verksamhet och delar våra värderingar.

Det är meriterande med kunskap om hemsida (WordPress), sociala medier, och att kunna formge material. Vi ser gärna att du har körkort, då en viktig del i arbetet är logistik och transporter vid utåtriktat arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställnings- och arbetstid
Vi erbjuder en heltidsanställning från 1 augusti 2021 till 31 december 2022. Arbetstiden är oreglerad. Arbete på kvällar och helger förekommer och precis inför valet kan arbetet komma att bli mycket intensivt.

Lön
Lön och övriga villkor kommer vara enligt gällande kollektivavtal.

Sista ansökningsdag: 2021-07-01
Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 1 juli. Ansökan med bifogad CV skickas till: [email protected]

Upplysningar om tjänsten lämnas av partiföreningens ordförande

Linn Josefsson: 0730460084

Fackliga representanter, Handelsanställdas förbund: handels.se/kontakt

Kopiera länk