• Hem
  • Martha Wicklund...
Övrigt

Martha Wicklund och Murad Artin i topp på fullmäktigelistan

Vänsterpartiets topp 10. Från vänster längst bak: Cecilia Lönn Elgstrand, Ingemar Savonen, Johannes Nilsson, Stefan Nilsson, Matilda Fredriksson, Sunil Jayasooriya, Martha Wicklund, Murad Artin, Linn Josefsson. Saknas på bilden gör Faisa Maxamed.

Pressmeddelande

Martha Wicklund och Murad Artin toppar Vänsterpartiets lista till kommunfullmäktigevalet i Örebro. Tidigare idag antog Vänsterpartiet i Örebro sin lista till valet till Kommunfullmäktige 2018. Valberedningens förslag antogs med full enighet av medlemmarna. Högst upp på listan står Martha Wicklund följt av Murad Artin. Martha är idag partiets socialpolitiska talesperson och Murad är gruppledare och kommunalråd och båda sitter idag i Kommunfullmäktige.

– Jag känner mig otroligt glad att medlemmarna har gett mig det här förtroendet. Vi har väldigt många bra kamrater att välja på inom partiet och jag tycker att valberedningen har fått till ett fantastiskt bra lag nu inför valet. Det är en otrolig bredd av kompetenser och olika politiska intressen i toppen. Jag är riktigt peppad på att dra igång valrörelsen nu, säger Martha Wicklund

– Det är väldigt hedrande att få det här erkännandet av partiets medlemmar. Jag tolkar förtroendet som att föreningen tycker att vi gjort ett bra jobb under den här mandatperioden. Det finns väldigt många kompetenta representanter i Vänsterpartiet och jag tycker att vår förening mår bättre än någonsin. Vi växer som parti och det tyder på att örebroare vill se mer av en jämlik, rättvis och solidarisk politik, säger Murad Artin.


På toppen av listan hittar man både rutinerade ledamöter och nya representanter. Bland de nya namnen hittar vi Linn Josefsson, som idag sitter i tekniska nämnden, Faisa Maxamed, som idag inte haft något politiskt uppdrag för Vänsterpartiet, men också Sunil Jayasooriya som sitter i landsbygdsnämnden.

Kontakt

Martha Wicklund
E-post [email protected],
Tel. 070 2469946

Murad Artin
E-post [email protected]
Tel. 070 3760398

Örebro den 28 januari 2018
Val till Kommunfullmäktige 2018
1 Martha Wicklund
2 Murad Artin
3 Linn Josefsson
4 Cecilia Lönn Elgstrand
5 Faisa Maxamed
6 Sunil Jayasooriya
7 Stefan Nilsson
8 Matilda Fredriksson
9 Ingemar Savonen
10 Johannes Nilsson
11 Nadja Awad
12 Maria Westerholm
13 Nadia Abdellah
14 Kåge Svensson
15 Nadia Moberg
16 Pelle Wilén
17 Zozan Baransson
18 Mats Nilsson
19 Christina H Placon
20 Mahdi Warsama
21 Lisbeth Lund
22 Andreas Luperi
23 Tore Mellberg
24 Marie Krantz
25 Andrej Wicklund
26 Gunnel Lindblom
27 Aligul Erkisi
28 Birgitta Karlsson Feldgrill
29 Jonas Ohlsson
30 Henric Elgstrand
31 Barbara Komnik
32 Elisabeth Nilesol
33 Thomas Hjort
34 Eva Sohlborg
35 Chafic Dana
36 Mette Holck
37 Hassan Alizadeh
38 Malin Tinjan

Kopiera länk